Mesélői hsz

Go down

Mesélői hsz

Post by Rox de Folie on Sat Nov 05, 2016 1:30 pm

[Fent - Gemma, Jacob, Bella, Andrew]

Gemma bölcsen teszi, hogy nyúlcipőt húz és menekülés közben próbál már csak hátra lőni, mert Evan pengéje ahogy lecsap még egy vörösen izzó sugarat is előreküld a fegyverből, ami felszántja a padlót és éppen, hogy ki tud térni előle.
Jacobnak nem is kell legilimentornak lennie, ugyanis aki előtte áll, az minden idők - mármint a Nezabari univerzum - legnagyobb elme-mágusa. A fiú bevetődne egy tereptárgy mögé, de a dárda így is eltalálja a vállán, még ha csak kicsit is, a vére serken. A helyzetéhez képest mélyen koncentrál a varázstárgyra, és valami belső erő arra sarkallja, hogy nyomja bele a kezét a vállsebébe és kenje rá a medálra... ahogy ezt megtette, a szőke fiú mögött egy örvénylő kapu nyílik, ki tuja, hogy hová.
Isabella a fojtogatással küszködik, és éppen sikerül kinyögnie a varázslatot, mikor már majdnem úgy érzi, hogy az oxigén hiánytól homályosan lát, kezd elgyengülni, és elveszti az eszméletét. A hirelen erős fény eloszlatja az árnyékát, így megszűnik a bűbáj, de ki tudja, hogy hány pillanat van fellélegezni a fojtásból.
Sajnos Andrew képtelen felismerni a srácot, aki pár évvel fiatalabb náluk, akárhogy nézi. Képtelennek tűnik, hogy egy idegen ennyire akarja a halálukat, hogy elráncigálta őket ide és hatalmas mágusoknak parancsolva zúzza össze őket. És még is így van. És okkal. A srácnak először a ruhája kezd el leszakadni, jó pár darab hullik a földre vagy kerül éppen a penge hurrikán áramlatába, aztán a húsát kezdi el marcangolni... egészen addig, míg ki nem törik belőle a tűz. Nem tudja megvédeni a támadásoktól, a karcolások egyre mélyebbek lesznek, de a tűznyíl áthatol és...
Gemma és Andrew két teljesen más úton indult el, még is tökéletes összhangban lövik el támadásaikat, és azok szinte összefonódva csapódnak a fiúba. Illetve csapódnának, ha a könyvből nem szikrázna fel egy pajzs, így nem tudnak magának a srácnak kárt okozni, vagy a könyvet kiverni a kezéből...
DE!
A kapun áttaszítják és ahogy átlendül mögöttük egy puffanást hallanak - Jacob összeesik és egy pillanatra eszméletét veszti a véres kezével a medált szorítva -, és a kapu bezárul.

A négy alak megtorpan és mintha bábok lennének, megállnak minden cselekvéssel és csak bámulnak meglepődötten, a támadásaik abbamaradnak.


[Lent -> Bálterem]

Amandine nem tudja csak úgy vállal betolni a tükröt, egyenesen be kell törnie, és abban a pillanatban, hogy ez megtörténik az egész szobán végigfut egy repedés és minden szilánkokra hasad, ők pedig pörögnek a szilánkok között, mígnem egy rántást éreznek és talpon találják magukat a tükörfolyosón. Ahol az Emily-s tükör betört, már nem látni benne semmit.

A bálterembe érve senkit nem találnak ott a csapatból. Ellenben ott találják a sötét alakot, akit Amandine-on kívül lent láttak. Hosszú köpeny és kámzsa fedi, de a háta részén valahogy groteszkül nagy a dudor, a kilóg kissé szőke haja és vörös szem villódzik a sötét árnyék mögül. Karbafont kézzel vár, nem tűnik úgy, mintha támadni akarna, de még is valami veszélyes aura lebegi körül.

Rox de Folie
Admin

Posts : 7
Join date : 2016-09-17

View user profile http://sunkinthoughts.board-directory.net

Back to top Go down

Re: Mesélői hsz

Post by Rox de Folie on Sun Dec 04, 2016 12:07 pm

Rose-Neira Brooks wrote:<center><br><br><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Arizonia&subset=latin,latin-ext' rel='stylesheet' type='text/css'><div style="text-align: center; font-size: 42px; font-family: 'Arizonia', cursive; color: #000000; margin-bottom: -55px; width: 300px; text-shadow: 0px 0px 10px #ffffff, 0px 0px 3px #339933;">Neira & Elijah</div><div style="width: 450px; text-align: justify; border-radius: 20px 20px 30px 30px;"><br><br></div><br><br><hr>
</div><font color=#00cc33>
<div style="width: 400px; text-align: justify;"><div style="float: right; padding-left: 5px;"><img src="http://cdn.rsvlts.com/wp-content/uploads/2013/04/Megan-Fox-GIF-16.gif" style="width: 200px; border-radius: 20px/40px; border-top: 6px double #339933; border-bottom: 6px double #339933; padding: 2px; margin-top: -10px; margin-right: -60px; margin-left: 10px; -moz-box-shadow:2px 2px 3px black;-webkit-box-shadow:2px 2px 3px black; box-shadow:2px 2px 3px black; -moz-transform: rotate(-6deg);-webkit-transform: rotate(-6deg);"></div>
Abbahagyom az asztalon könyöklést és kényelmesen hátradőlök az egyik kezemben tartva a sört és szép lassan kortyolva - bár így is lassan végeztem vele. A kacsintásra jókedvűen pillantok rá, és kicsit kihúzom magam.
- Na, ezt akár még bóknak is vehetném,
belevetni a dolgok közepébe. Aztán felveszi a laza pózt.
- Nem hiszem, hogy annyira szárnysegédre lenne szükséges, de ha mulatni akarsz, csak szólj. - kacsint, majd kiles a boxon kívülre, megint, miközben a csuklyás alakokat figyelgeti. - Valóban, és örülök, hogy ilyen jó ízlésed van.- sandítok vissza a mondat végén, jelezve, hogy bár ezen a helyen vannak, jó, hogy a lány nem annyira alvilági figura, vagy nem barátkozik ilyenekkel. És ez meg is nyugtatja a fiút, hogy nem fog valami durva srác megjelenni, hogy kidobja őt. Aztán az ízlés válaszra beletúr a hajába egy kissé felsóhajtva, mert azért ez így eléggé kerek, és lényegre törő. Tulajdonképpen a lány mintha csak egy dologra használná a srácokat, amiket nem teszi őt annyira szimpatikussá, de Elijah nem az a fajta, aki ennyiből, vagy rögtön, egyből megítélne valakit, így nem írja le a lányt. Ráadásul..
- Sajnos akkor én kívül esek ezen a kategórián, megtisztel, hogy mégis velem töltöd az estét. - nyúl a vajsörhöz, majd vagy két hosszabb korttyal le is húzza az egészet, aztán leteszi a korsót az asztalra, és inge ujjával megtörli a száját, majd összefonja kezeit a tarkóján, és kényelmesen veti neki a hátát a box falának.
- Kicsit ki akartam mozdulni a suli falai közül. Meg az ismerősök közül. Tudod, néha nekem is kell egy kis szabadság.. A vajsört pedig kezdésnek szántam. Mindig azzal indítom az estét. És bevallom. - komorodik el egy picit. - nem szeretek egyedül inni, az valahogy nem az én stílusom. Ellenben most, hogy ketten vagyunk.. mit kérsz? - dönti meg csibészesen oldalra a fejét. Nem flörtöl a lánnyal, pontosabban nem jobban, mint amennyire egy srác egy ismeretlen lánnyal egy ilyen flörtölhetne, teljesen komolytalanul.
</font>

Rox de Folie
Admin

Posts : 7
Join date : 2016-09-17

View user profile http://sunkinthoughts.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum